Episodi Boruto 150

By | 25 March 2020
Kur Boruto përfundon duke mbrojtur Tentou, së bashku me Sarada dhe Mitsuki, ai pranohet në një mision të ri, të vështirë të rangut B. Young Uzumaki është i emocionuar për këtë fakt, por kur gjen në portofolin e tij kartonin shumë të rrallë të Gamaki që ai dëshironte, ai e kupton se është Tentou që ai duhej ta vinte atje, kështu që vendos ta vizitojë djalin në hotel. Me të arritur në destinacionin, ai e kupton se Tentou është në rrezik. A do të vendosë Boruto të ndihmojë shokun e tij të dashur? Përmes faqes sonë të internetit mund të shikoni episodet premierë të anime Boruto me cilësi HD – 720/1080 f. Të gjitha episodet kanë titra, kështu që kënaqësia për të parë Boruto në internet bëhet edhe më e mirë! Mos harroni asnjë episod dhe qëndroni me ne rregullisht!
Tags:

Anime Bourto

Episodi Bourto 150

Episodi Bourto 150 shkarko HD

Episodi Bourto 150 shkarko 720p

Episodi Bourto 150 shkarko 1080p

Episodi Bourto 150 shikoni online