Heronjtë e Ballit Dragon (anime) EPISODI 22 – Harku Misioni i Big Bangut

By | 22 March 2020
Para Goku, Vegeta, dhe heronj të tjerë nga Dragon Ball Super Heroes episodi 22, një sfidë krejt e re! A do të dalin ata të padëmtuar nga kjo kohë? Cilat teknika do të përdorin për të mposhtur kundërshtarët? A do të përfundojë mirë lufta e perëndive të shkatërrimit me Goku dhe Vegeta? A do të jetë në rregull zogu i quajtur Toki-Toki? Shikoni sagën e Big Bang Misionit. Shihni se çfarë do të ndodhë me personazhet e Dragon Ball Super Heroes episodi 22. Kjo është ndoshta lufta më e vështirë në historinë e Goku dhe Vegeta. Heronjtë e Dragon Ball Super Heroes do të duhet të përballen me 12 perënditë e shkatërrimit. Secili prej tyre ka fuqi mega, kështu që si mbrohen Goku dhe Vegeta? Jemi shumë kuriozë për finalen e kësaj lufte! Si e vlerësoni personazhin e ri – zogun Toki-Toki në Dragon Ball Super heronj epizodi 22? A do të kenë një bashkim Goku dhe Vegeta? A do të marrin ata një transformim të ri? Shikoni episodin 22 super ballë të Dragon Ballit me ne në HD!
Etiketat :

Anime të heronjve të Dragon Ballit

Heroes Dragon Ball episodi 22

Heroes Dragon Ball epizodi 22 shkarkoni HD

Heroes Dragon Ball episodi 22 shkarkoni 720p

Heroes Dragon Ball episodi 22 shkarkoni 1080p

Heronjtë e Dragon Ball episodi 22 shikojnë në internet