Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 transmetimi

By | 1 April 2020
Shihni fatin e mëtutjeshëm të heronjve anime Majutsushi Orphen Hagure Tabi në episodin 13! Vetëm me ne ju mund të shikoni episodet premierë të Majutsushi Orphen Hagure Tabi me titra! Episodi i fundit i Majutsushi Orphen Hagure Tabi disa orë pas premierës në Japoni! Shikoni në internet me titra tani! Një ditë Krylancelo Finrandi shkon me Azalea dhe të tjerët në Kullën e famshme të Fangs për t’u bërë magjistarë të fuqishëm. Azalie është motra e Krulancelo, e cila ishte e njohur për aftësitë e saj magjike, kështu që suksesi i saj në Kullën e Fang nuk ishte befasi. Gjatë një eksperimenti, ajo u shndërrua në një përbindësh të rrezikshëm, si dragua. Drejtuesit e kullës që donin të fshehin gabimin e tyre që mund të dëmtonte reputacionin e të gjithë organizatës njoftuan vdekjen e Azelie. Krylancelo, i cili pa të gjithë situatën, nuk mund ta duronte. Ai e njoftoi vdekjen e tij dhe e ndryshoi mbiemrin në Orphen. Pas pesë vjetësh, ai kthehet më i fuqishëm për të ndryshuar motrën e tij mbrapa, ndërsa mëson sekretet e panjohura për këdo …
Tags:

Anime Majutsushi Orphen Hagure Tabi

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 shkarkoni HD

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 shkarkoni 720p

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 shkarkoni 1080p

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 shikoni në internet

Majutsushi Orphen Hagure Tabi episodi 13 nën-transmetimi i transmetimit nën