Super Ball Ball Super – Kapitulli 58

By | 21 March 2020

Manga Dragon Ball Super – Komik premierë në 20 qershor 2015 në numrin gusht të revistës V-Jump. Kapitujt shfaqen në serializim mujor. Ngjarjet në Dragon Ball Super manga ndodhin pas humbjes së Pure Majin Bū, para fundit të Z. Historia kryesore e adaptuar nuk ndryshon nga filmat Zoti dhe Zoti dhe Rilindja e “F” ose seriali i animuar Dragon Ball Super, megjithatë mënyra e paraqitjes së ngjarjeve të ndryshme ndonjëherë ndryshon në mënyrë të konsiderueshme nga ato të listuara më lart. Saga “F” Rilindja dhe Broly është hequr (kujtimet shfaqen në manga e këtyre ngjarjeve). Disa skena ndryshojnë ndjeshëm nga origjinali i tyre televiziv. Duket se Toyotarō ka shumë liri në vizatimin e një komike dhe bazohet vetëm në skenarin e Akira Toriyama ose animatorët e serialit ndryshojnë nga ideja e autorit.

Për shembull, kur Son Gokū stërvitet në fushën e tij gjatë pushimit nga puna, në seri nuk tregohet asnjë kundërshtar, ndërsa komiku paraqet imagjinatën e krijuar nga Saiyan Freezer, Cella dhe Bū; në versionin televiziv Beerus shkatërron gjysmën e një planeti të caktuar, përshtatja thotë për shkatërrimin e tërë, dhe alienët që kujtojnë mantis humanoid saber që jetojnë në të ndryshojnë nga ato të animacioneve, pamja e të cilave duket se ka më shumë një derë humanoid, gjithashtu në komik mbreti i tyre po përpiqet të helmojë Hakaishin, i cili jo në animacion. E njohur gjithashtu nga seria Mister Satan limuzina në manga është shndërruar në një automjet fluturues futuristik.
Tags:

Dragon Ball Super manga kapitulli 58

Nënshkruan anglisht Dragon Ball Super manga nënshkrues

Dragon Ball Super manga shkarko pa pagesë PDF

Dragon Ball Super manga lexoni në internet