Super Dragon Ball Manga – Kapitulli 59

By | 22 March 2020
Shihni sot se si do të vazhdojë fati i Goku dhe miqtë në kapitullin 59 të Dragon Ball Super manga. Manga është botuar që nga viti 2015. Kapitulli aktual 59, paraqet luftën e Goku, Vegeta dhe heronjve të tjerë nga Moro. Shihni përparimin e trajnimit Goku në dhomën e kohës. Shihni se çfarë Vegjetari i ri ka arritur dhe çfarë teknikë mori ai këtë herë. A do ta mposhtin Goku dhe Vegeta dhe heronjtë e tjerë Moro? A do të shpjegohet kjo në Dragon Ball Super Kapitulli 59? Kontrolloje! Ne gjithashtu jemi duke pritur për komentet tuaja nën artikull, cili është mendimi juaj? Si mendoni se do të shpaloset historia e mëtejshme e Goku? A do të mbijetojë Goku? A do të ketë Goku një instinkt Ultra? Kjo është gjithçka dhe shumë më tepër që do të mësoni nga kapitulli i fundit i manga! Ky është i vetmi vend në rrjetë ku mund të lexoni manga në internet! Në faqen tonë të internetit do të gjeni edhe manga të tjera interesante! Por sigurohuni që të lexoni kapitullin e fundit të Dragon Ball Super 59! Ne ofrojmë lexues online manga për ju në format PDF! Ne jemi të parët që kemi kapitullin e fundit të manga Dragon Ball Super! Goku po bën shumë mirë pas stërvitjes së fundit, por a mjafton të mposhtësh Moro, i cili akoma duket se ka shumë fuqi?!?! A do ta mposht Goku Moro përmes kama-hame-ha? A do të përdor ai një teknikë tjetër? A do t’i ndihmojë dikush përveç kësaj heronjtë tanë? Shikoni se si do të shpaloset fati i super heronjve Dragon Ball!
Tags:

Dragon Ball Super manga kapitulli 59

Nënshkruan anglisht Dragon Ball Super manga nënshkrues

Dragon Ball Super manga shkarko pa pagesë PDF

Dragon Ball Super manga lexoni në internet