Стриминг на епизодата на Глејпнир 1

By | 2 April 2020
Погледнете ја понатамошната судбина на анимените херои Глејпнир (2020) епизода 1! Само со нас можете да ги гледате премиерните епизоди на Глејпнир со преводи! Најновата епизода на Глејпнир неколку часа по премиерата во Јапонија! Гледајте на Интернет со преводи со титли сега! Наменето за млади читатели, мангата Сон Такеда, објавена од 2015 година (шестиот том на кумулативното издание ќе биде објавена на 19 март), ќе се појави на мали екрани. Нејзиниот херој е Шуичи Кагаја, обичен средношколец од обичен мал град. Меѓутоа, кога неговиот убав соученик се наоѓа во опасна ситуација, момчето открива навистина необична способност: тој може да се претвори во одлично „куче“ со подеднакво голем револвер и лизгач на задната страна… Да не зборуваме за забите. Но, ова е само почеток на неговите проблеми, затоа што спасената девојка ја бара својата сестра која го уби семејството и нема да престане на ништо за да ја постигне својата цел.ТАГОВИ:

Аниме на Глејпнир

епизода од Глејпнир 1

епизодата на Глејпнир 1, преземете HD

епизодата на Глејпнир 1, преземете 720p

епизодата на Глејпнир 1 преземете 1080p

Глипнир епизода 1 види на Интернет

епизода 1 на Глејпнир 1 под-стриминг