Gleipnir episodi 1 i transmetimit

By | 2 April 2020
Shihni fatin e mëtejshëm të heronjve të animeve Gleipnir (2020) episodi 1! Vetëm me ne ju mund të shikoni episodet premierë të Gleipnir me titra! Episodi i fundit i Gleipnir disa orë pas premierës në Japoni! Shikoni në internet me titra tani! E krijuar për lexuesit e rinj, manga Sun Takeda, botuar që nga viti 2015 (vëllimi i gjashtë i edicionit kumulativ do të dalë në treg më 19 mars), do të dalë në ekrane të vogla. Heroi i saj është Shuu’ichi Kagaya, një nxënës i shkollës së mesme të zakonshme nga një qytet i vogël i zakonshëm. Sidoqoftë, kur shoku i tij i bukur i klasës e gjen veten në një situatë të rrezikshme, djali zbulon një aftësi vërtet të pazakontë: ai mund të ndryshojë në një “qen” të shkëlqyeshëm me një revolver po aq të madh dhe një rrëshqitës në anën e pasme … Për të mos përmendur dhëmbët. Por ky është vetëm fillimi i problemeve të tij, sepse vajza e shpëtuar është në kërkim të motrës së saj që vrau familjen e tyre dhe nuk do të ndalet në asgjë për të arritur qëllimin e saj.
Tags:

Anime Gleipnir

Episodi 1 i Gleipnir

Episodi 1 i Gleipnir shkarkoni HD

Episodi 1 i Gleipnir shkarko 720p

Episodi 1 i Gleipnir shkarko 1080p

Episodi Gleipnir 1 shikoni në internet

Episodi 1 i Gleipnir 1 nën-transmetim